Superior dykutrustning för enastående uppgifter tillverkad i Italien, i mer än 25 år.

DiveSystem® Made in Italy, sedan 1993.

Dykutrustning Tillverkad i Italien, av DiveSystem.

DiveSystem Company, omgiven av grönt och tystnad och ligger bara några kilometer i från havet. Här sker all projektutveckling, produktion och marknadsföring av alla produkter. På detta sätt garanteras den högsta kontrollnivån i de olika etapperna. Här har man samlat alla produktionsavdelningar, showroom, lager, forskningsområden och utbildningsklassrum allt i ett enda stort Center på 2,500 m2, då detta underlättar samverkan mellan innovation och tradition.

Företaget ståtar med en 10,5 meter djup pool, för forskning, produkttestning och demonstrationer. 

DiveSystem Torrdräkter

Kvalitet, stil och tradition.

Varje DiveSystem torrdräkt är konstruerad som en skräddarsydd produkt: ett symönster skapas för varje enskild dräkt, och dess konturer och linjerspåras på neopren eller trilaminat. Varje dräkt är skuren för hand med sax, bit för bit, falsad med speciell sytråd, och limmad för hand med dedikerade borstar. Allt med den omsorg som behövs när man arbetar på en unik och värdefull produkt. Detta sker i perfekt känsla för detaljer och komponenter, med en kunskap som bara kan komma från mer än 25 års erfarenhet.

Nato-kodade och CE-certifierade.

DiveSystem's produkter är NATO-kodade (NCAGEAF 435) detta gör det möjligt för bolaget att leverera sina produkter till Försvarsmakten i alla länder inom Atlantpakten. DiveSystems produkter är CE-certifierade och våra torrdräkters och BCD's är registrerade hos den italienska marinens kansli som D.P.I. (Personal Protection Device).

2022 © Alla rättigheter förbehålls av Handelsbolaget Wikrian 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!